banner913
banner932
banner1012

Türkiye'de görev yapan kadın muhtarlar KKTC'ye dostluk ziyaretinde bulundu

banner1020

banner974
Türkiye'de görev yapan kadın muhtarlar KKTC'ye dostluk ziyaretinde bulundu

banner971
Türkiyenin 10 farklı ilinde görev yapan kadın muhtarlar KKTC’ye dostluk ziyaretinde bulundu.
KEİ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Ahmet Dalkıran başkanlığındaki ziyaretler 22-23 Aralık tarihlerinde yapıldı.
22 Aralık Perşembe günü KKTC'deki kadın muhtarlarla birlikte Yunus Emre Enstitüsü'nde TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler ve KEİ Ofisi Koordinatörü Ömer Cihan ile bir araya gelen muhtarlar heyetinin KKTC’yle ilgili soruları yanıtlandı.
Gazimağusa muhtarlarıyla da buluşan heyet, ziyaretlerinin son gününde ise Lefke bölgesini ziyaret ederek Kırsal Kalkınma Kadın Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.
Kooperatifin kadınların üretimlerini ve ekonomiye katılımlarını artırmaya yönelik çalışmalarını dinleyen heyet, ziyaretleri boyunca bölge muhtarlarıyla da buluştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.