banner913
banner932
banner1012

Tombala geceleriyle stress atıyorlar

banner1020

Pandemi yasaklarının kaldırılması sonrasında Güzelyurt bölgesinin Süper Lig temsilcilerinden Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’nün her Salı akşamı düzenlediği tombala geceleri yoğun ilgiyle sürüyor

banner974
Tombala geceleriyle stress atıyorlar

banner971

Ülkemizde yaz aylarının değişmez eğlencesi olan ve birçok spor kulübü ve derneğe gelir kapısı olan tombala geceleri devam ediyor.

Pandemi yasaklarının kaldırılması sonrasında Güzelyurt bölgesinin Süper Lig temsilcilerinden Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’nün her Salı akşamı düzenlediği tombala geceleri yoğun ilgiyle sürüyor.

Geçtiğimiz Salı akşamı Binatlı Kulübü lokalinin bulunduğu alanda yapılan tombala gecesinde sanatçılar Didem Gerçek ve Mustafa Karabulut sahne alarak konukları eğlendirdiler.

Oldukça zengin ikramiyelerin dağıtıldığı tombala gecelerine gerek Binatlı taraftarlarının gerekse bölge halkının yoğun ilgi göstermesi Binatlı yönetimini memnun ederken, Başkan Orsel Neşe tombala gecelerine katılarak kulübe katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Fotoğraflar: AHMET İKİDERELİ

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.