banner913
banner932
banner1012

Tatlısu Rose’s House’ta İkinci El Pazarı düzenleniyor

banner1020

Tatlısu Rose’s House’da 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 10:00 – 14:00 arasında, İkinci El Pazarı düzenleniyor.

banner974
Tatlısu Rose’s House’ta İkinci El Pazarı düzenleniyor

banner971

Elbise, ayakkabı, oyuncak, hediyelik, süs eşyaları ve daha çok ürün yelpazesi uygun fiyatlara satılacağı İkinci El Pazarı’na ilginin yoğun olacağı belirtildi.
Rose’s House direktörü Gülderen Aktuna, bu etkinliğe satıcı olarak katılmak isteyenlerin önceden kayıt yaptırmalarını ayrıca alan için kendi masa ve şemsiyelerini de getirmeleri gerektiğini söyledi.
Öte yandan satış noktalarına kurulacak stantların ücretinin 40 TL olduğunu açıklayan Aktuna, bu ücretin yarısının Claire Lamb’a projelerinde kullanmak üzere bağışlanacağının da altını çizdi.
Organizasyon günü çeşitli yiyecek ve içeceklerinde satışa sunulacağını belirten Aktuna, “Hafta sonu herkesi Tatlısu-Kaplıca anayolu üzerinde Rose's House'a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Daha fazla bilgi ve rezervasyon için 0 533 888 56 53 numaralı telefondan bilgi alınabilir.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.