banner913
banner932
banner1012

Sivil Savunma’dan iftar yemeği

banner1020

banner974
Sivil Savunma’dan iftar yemeği

banner971

 
Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı tarafından, Sivil Savunma personeli ve personel yakınlarının katılımıyla iftar yemeği düzenlendi.
Sivil Savunma Sosyal tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca, Ramazan ayının İslam dininde en hayırlı aylardan biri olduğunu belirterek, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemine değindi.
Karaca, düzenledikleri iftar yemeğinin Kadir Gecesi’ne denk gelmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, “Kuran-ı Kerim’in Kadir Gecesi’nde indirilmeye başlandığını, bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğunu” belirterek, herkesin gecesinin hayırlı olmasını diledi.
Karaca ayrıca, tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin kabul olması dileğinde bulunarak, tüm personelin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.