banner913
banner932
banner1012

Rüstem Tatar, 90’ıncı yaş gününü ailesi ve Fuat Oktay ile kutladı

banner1020

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın babası Rüstem Tatar, 90’ıncı yaşını, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda, ailesi ve Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte kutladı

banner974
Rüstem Tatar, 90’ıncı yaş gününü ailesi ve Fuat Oktay ile kutladı

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın babası Rüstem Tatar, 90’ıncı yaşını, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda, ailesi ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte kutladı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderisinde, babası Rüstem Tatar’ın 90’ıncı yaş gününü, Cumhurbaşkanı olarak yemin ettiği gün kutladıklarını ifade etti.
Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’a da ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Cumhurbaşkanı Tatar, gerçekleşen yaş kutlamasına ilişkin fotoğraflar da paylaştı.
Ersin Tatar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Babacığım Rüstem Tatar’ın 90. yaş gününü Cumhurbaşkanı olarak yemin ettiğim gün kutladık .. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’a da ziyaretleri için çok teşekkür ederim.”


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.