banner913
banner932
banner1012

Lefke şenlendi

banner1020

Pandemi nedeniyle uzun zamandır ara verilen festivallere Lefke’de başlandı. Lefke Ceviz Festivali dün yapıldı

banner974
Lefke şenlendi

banner971

Pandemideki COVID-19 yasaklarından dolayı uzun süredir yapılamayan festivaller, bu yıl yasakların kalkmasının ardından, ilk kez Lefke Ceviz Festivali ile yeniden düzenlendi.
Lefke Turizm Derneği ve Lefke Belediyesi iş birliğinde gerçekleşen festival kapsamında Lefke’ye gidenler, yöresel alışverişin yanında, Atilla Karaderi’nin fotoğraf sergisini, Cittaslow Lefke kasabasını, köylerini, Lefke’nin tarihi ve kültürel dokusunu,  Lefke duvarlarına yapılan üç duvar resmini (mural), Bağlıköy kavşağındaki Muflon heykelini ve Soli Afrodit heykelini görme şansına sahip oldu.


Festival kapsamında saat 14.30’da rehber eşliğinde Lefke tanıtım turu düzenlendi. Ardından Buğra Koççat konseri, LAÜ ekiplerinin gösterisi ve konseri ile süren festival, Grup SOS’in konseriyle tamamlandı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, 11. Ceviz Festivali’ni ziyaret etti.


11. Ceviz Festivali’nde standları gezen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, esnaf, yerel üretici ve halkla bir araya geldi.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.