banner913
banner932
banner1012

KTSO Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yeni dönem eğitimlerine başlıyor

banner1020

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) pandemi nedeniyle ara verdiği eğitim programlarına yeniden başlıyor.

banner974
KTSO Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yeni dönem eğitimlerine başlıyor

banner971

KTSO Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Kredo Academy işbirliğinde 2-3-4 Kasım 2022 tarihleri arasında “Bilgisayar Destekli Muhasebe Eğitimi” düzenlenecek. Eğitim, İTÜ-SEM Lefkoşa’da 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.

Açıklamada ayrıca, eğitimle ilgili kayıtların 31 Ekim saat 17:00’ye kadar devam edeceği, detaylı bilgi ve kayıt için Melis Özkara Pearce’ye 0 548 893 10 11, Oda tel no: 225 81 31. E-mail [email protected] irtibatlarından ulaşılabileceği belirtildi.

KTSO’dan yapılan yazılı açıklamada, teknolojinin hızla gelişmesi ve işletmelerde meydana gelen işlemlerin daha karmaşık yapıya bürünmesi, muhasebe ile ilgili işlem ve olayların bilgisayar ortamında takip edilmesinin gerekli kılındığı kaydedildi.

Eğitimin, bu gereklilik doğrultusunda Bilgisayar Destekli Muhasebe Eğitimi ile katılımcıların muhasebeyle ilgili işlem ve olayları bilgisayar ortamında yapabilmeleri amaçlanıyor.

Sınırlı sayıda katılımcının alınacağı eğitimin sonunda Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.