banner913
banner932
banner1012

KKTC Engelliler Dayanışma Derneği örnek hareket

banner1020

KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay, Pandemi sürecinde online eğitim modelinin bir zaruret haline geldiğini ifade ederek, Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve diğer sponsorların katkılarıyla 20 ilkokul öğrencisine tablet bilgisayar hediye ettiklerini söyledi

banner974
KKTC Engelliler Dayanışma Derneği örnek hareket

banner971
KKTC Engelliler Dayanışma Derneği 20 ilkokul öğrencisine tablet bilgisayar hediye etti.
KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay konuyla ilgili yazılı açıklamasında ülkede yaşanan maddi imkansızlıkların pandemi sürecinde daha zorlu hale geldiğini söyledi. 
Pandemi sürecinde online eğitim modelinin bir zaruret haline geldiğini anımsatan Suay, bilgisayar tabanlı bir cihaza sahip olmayan aileler için bunun ciddi bir problem olduğuna işaret etti. 
“Biz de dernek olarak biraz olsun ailelerimize nefes aldırmak, evlatlarımızın eğitim hayatlarına dokunabilmek adına temin ettiğimiz tablet bilgisayarları, yetişebildiğimiz ilkokul öğrencilerimize dağıttık” diyen Suay bu çerçevede Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve diğer sponsorların katkılarıyla 20 ilkokul öğrencisine tablet bilgisayar hediye ettiklerini söyledi.
Suay, “Evkaf başta olmak üzere emeği geçen sponsorlarımıza ve tüm gönüllülerimize hem şahsım, hem kurumum, hem de engelliler camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.