banner913
banner932
banner1012

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği'nden 5 adet ventilatör bağışı

banner1020

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği’nden yapılan açıklamada, satın alınan 5 ventilatörin pandemi hastanesi olarak görev yapan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne ulaştırılması için Sağlık Bakanlığı’na teslim edildiği belirtildi

banner974
Kıbrıs Türk Otelciler Birliği'nden 5 adet ventilatör bağışı

banner971

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB), Sağlık Bakınlığına 5 adet ventilatör bağışladı.

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği’nden yapılan açıklamada, satın alınan 5 ventilatörin pandemi hastanesi olarak görev yapan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne ulaştırılması için Sağlık Bakanlığı’na teslim edildiği belirtildi.

Otelciler Birliği, bu kötü günlerde en önemli ihtyaçlardan olan bu cihazların bir nebze rahatlama sağlayacağı bilinciyle hareket ettiklerini açıkladı.

Öte yandan Otelciler Birliği karantina tesisi olarak kullanılan tüm otel ve yurtların her türlü eksiğini günlük olarak karşıladıklarını belirtti. Birlik, otelcilerden sağlanan malzemelerin ihtiyaçlı karantina tesislerine iletilmek suretiyle destek verildiğini kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.