banner913
banner932
banner1012

İntergaz’a bir ödül de Türkiye’den

banner1020

KKTC’nin en büyük ve modern Lpg dolum tesisi İntergaz, Türkiye ve uluslararası alanda başarılı, marka ve isimleri bir araya getiren 2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri Töreni’nde, “Yılın Uluslararası Doğa Dostu LPG markası” ödülüne layık görüldü

banner974
İntergaz’a bir ödül de Türkiye’den

banner971
Türkiye ve uluslararası alanda başarılı, marka ve isimleri bir araya getiren 2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri Töreni 13 Aralık 2022 tarihinde İstanbul DoubleTree By Hilton Topkapı’da düzenlendi.
Törende İntergaz, “Yılın Uluslararası Doğa Dostu LPG markası” seçildi.

İntergaz Genel Müdür Yardımcısı Kader Kencer ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Özkan Koçak’ın hazır bulunduğu ödül töreninin sunuculuğunu ünlü isimler Demet Şener ve Murat Serezli yaptı.

İntergaz Genel Müdür Yardımcısı Kader Kencer ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“Bildiğiniz gibi günümüzde enerjiye ulaşmak Dünyamızdaki bazı sorunlar nedeniyle zorlaşmıştır. Gün geçtikçe daha da zorlaşacağı değerlendirilmektedir.
İhtiyacımız olan bu enerjiyi elde ederken üzerinde yaşadığımız Dünyamızı da korumak zorundayız. Yaşam demek Dünyamız demektir. Temiz bir çevre ve Dünya, şirketimizin temel ilkelerindendir. Bir enerji şirketi olarak İntergaz her zaman çevreye duyarlı olmuştur. Bu maksatla da üç anı ormanı oluşturulmuştur.
Bize vermiş olduğunuz “Yılın Uluslararası Doğa Dostu LPG Markası” ödülünü tüm çalışanlarımız adına alırken onlara da teşekkürlerimi iletiyorum.”
Sektörüne yön veren marka ve isimlerle birlikte, medya ve sanat Dünyasının önemli isimleri de gecede yer aldı.

Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları, Kardeşlerim oyuncuları, O Kız oyuncuları, Erkan Petekkaya, Mansur Ark, Davut Güloğlu, Nevra Serezli, Çağla Şimşek, Nez, Recep Usta, Nagihan Karadere, Dilan Polat gibi birçok ünlü isim de ödüllerini aldı.

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül aldığı gecede Türk pop müziğinin güçlü sesi Deniz Seki şarkıları ile davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.
Yılın en iyilerinin ödül aldığı 2022 Başarı ve Kariyer Ödül Töreni’nde, ödüllerini alan isimler, başarılı sunucu Ezgi Aşık’a verdikleri röportajda yıl boyu yaptıkları çalışmaları ve gelecek projelerini de anlattı.
 

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.