banner913
banner932
banner1012

Haspolat İlkokulu’nun ilk emeklisi Bacavuz

banner1020

banner974
Haspolat İlkokulu’nun ilk emeklisi Bacavuz

banner971
Haspolat İlkokulu’nda görev yaparken ilk emekli öğretmen, okulda 5 yıl müdür muavini olarak görev yapan Mustafa Bacavuz oldu.

Haspolat İlkokulu da Mustafa Bacavuz ve okuldan başka okullara tayinleri çıkan öğretmenler için bir gece organize etti. Neşeli anların yaşandığı gecede okuldan ayrılan öğretmenlere Haspolat İlkokulu müdürü Hatice Kuluma ve müdür muavini Hediye Sucuoğlu tarafından teşekkür plâketleri takdim edilirken, Mustafa Bacavuz’a,Haspolat İlkokulu’nu temsil eden bir armağan verildi.

Haspolat İlkokulu müdürü Hatice Kuluma yaptığı konuşmada, Haspolat İlkokulu ailesi olarak Mustafa Bacavuz’a emeklilik hayatında sağlık ve huzurlu bir yaşam dilerken, yeni görev yerlerine atanan tüm öğretmen arkadaşlarına başarılar diledi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.