banner913
banner932
banner1012

Hasan Çakmak, gençlerle buluştu

banner1020

İskele Bekirpaşa Lisesi’nin davetlisi olan yazar Hasan Çakmak, tecrübelerini gençlerle paylaştı, kitaplarını imzaladı

banner974
Hasan Çakmak, gençlerle buluştu

banner971
Uluslararası birçok edebiyat ödülü sahibi Kıbrıslı yazar Hasan Çakmak İskele’de gençlerle biraraya geldi.
İskele Bekirpaşa Lisesi’nin davetlisi olarak katıldığı etkinlite yazar Hasan Çakmak, tecrübelerini gençlerle paylaştı.
İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda Hasan Çakmak nasıl kitap yazdığını lise öğrencilerine ve öğretmenlerine anlattı.
Dünayanın birçok ülkesinde gerçekleştirdiği kültür sanat çalışmaları hakkında bilgiler veren Hasan Çakmak, kitaplarının nasıl yabancı dillere çevirisinin yapıldığını öğrencilerle paylaştı.
Oldukça kalabalık bir öğrenci kitlesinin katıldığı organizasyonun ikinci bölümünde öğrenci ve öğretmenlerin sorularını yanıtlayan Hasan Çakmak, etkinlik sonrasında yazmış olduğu kitaplarını katılımcılar için imzaladı.
İskele Bekirpaşa Lisesi öğrencilerinin soruları üzerine Paris’te sürdürdüğü kültür sanat çalışmaları hakkında bilgiler veren Hasan Çakmak, Paris izlenimlerini öğrencilere anlattı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.