banner913
banner932
banner1012

Gönyeli’de gençlik Genç Park’ta buluşuyor

banner1020

Gönyeli Belediyesi ülkenin gençlere yönelik ilk parkı olma özelliğini taşıyan Gönyeli Genç Park’ta “Biz Buradayız Genç Park’ta buluşuyoruz” etkinliği düzenliyor

banner974
Gönyeli’de gençlik Genç Park’ta buluşuyor

banner971
 
 
Gençlik Festivalinde onbinlerce gence ev sahipliği yapan Gönyeli, bu kez ülkenin gençler için tasarlanan tek parkında özel bir organizasyona daha imza atıyor.  
Gönyeli Belediyesi ülkenin gençlere yönelik ilk parkı olma özelliğini taşıyan Gönyeli Genç Parkta Biz Buradayız Genç Parkta buluşuyoruz” etkinliği düzenliyor.  
5 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlik 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.  
Etkinlikte birçok eğlence ve müzik gösterisi olacak.  
Biz Buradayız Genç Parkta buluşuyoruz” etkinliğinde Dj Behiç en özel setlerini gençler için çalacak. Ayrıca etkinlik kapsamında Cemal Aslangazi Band Gençlik Konseri de yapacak.  
Konserlerin yanı sıra gençlerin rol model olarak aldığı ve Türkiye’de önemli başarılara imza atan BMX Sporcusu Bora Altıntaş ve Fibera Bmx takımı gösteri sunacak.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.