banner913
banner932
banner1012

Girne’ye yeni bir lezzet durağı

banner1020

Ünlü ciğerci Oktay Usta, yıllardır başarı ile sürdürdüğü kalitesini ülkemize taşıdı

banner974
Girne’ye yeni bir lezzet durağı

banner971
Girne, yeni bir lezzet durağına kavuştu. Ünlü ciğerci Oktay Usta, yıllardır başarı ile sürdürdüğü kalitesini ülkemize taşıdı.
Mersinli Ciğerci Oktay Usta Restoran, geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen görkemli bir organizasyonla Girne’de hizmete açıldı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün yaptığı açılışa katılan davetliler, restoranın lezzetli yemeklerine, kusursuz hizmetine ve şık konseptine hayran kaldı.

Nezih ortamıyla dikkat çeken ve damak tadına düşkünlerin vazgeçilmez mekanı olmaya hazırlanan “Oktay Usta” zengin menüsüyle de farkını ortaya koyuyor.

Başarılı işadamları Ezel Kaynak ve Oktay Ural direktörlüğünde hizmete sunulan mekanın müdürlük görevini ise yine bir başka başarılı isim Deniz Döndü Akur üstlendi.
Olgan Mustafa direktörlüğündeki Zarina Ajans tarafından yapılan açılışta konuklar, başarılı işadamları  Ezel Kaynak ve Oktay Ural’ı kutladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.