banner913
banner932
banner1012

GİGEM “Crafts & Vintage Bazaar”etkinliğine ev sahipliği yapacak

banner1020

banner974
GİGEM “Crafts & Vintage Bazaar”etkinliğine ev sahipliği yapacak

banner971

 SOS Çocuköyü Derneği’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM), Cumartesi akşamı “Crafts & Vintage Bazaar”etkinliğine ev sahipliği yapacak.

SOS Çocukköyü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Crafts & Vintage Bazaar adıyla iki yıldır farklı mekanlarda gerçekleştirilen etkinlik, 18.00-22.00 saatleri arasında GİGEM bahçesinde yer alacak.

KKTC’nin her yerinden üreticilerle renklenen kitlesel bir etkinlik haline gelen Crafts & Vintage Bazaar’da tasarım ve el yapımı ürünler, müzik, vejetaryen yemek ve atıştırmalıklar ile içecekler bulunacak.

Etkinliğe katılacakların mavi kot pantolon ve beyaz bir üst giymeleri istendi.

GİGEM Koordinatörü Övgü İnce konuyla ilgili açıklamasında, Crafts & Vintage Bazaar ile üretime katkı koymak, kişilerin yeni fikirlerini özgürce ortaya koyabilmelerini ve deneyimlerini paylaşabilmelerine ortam yaratabilmek gibi toplumsal amaçlarının örtüştüğünü kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.