banner913
banner932
banner1012

Devlet Fotoğraf Yarışması’na başvurular çarşamba günü başlıyor

banner1020

banner974
Devlet Fotoğraf Yarışması’na başvurular çarşamba günü başlıyor

banner971
Kültür Dairesi, Devlet Fotoğraf Yarışmasına 7 Aralık’tan itibaren başvuru kabul edileceğini duyurdu.
Daireden yayımlanan bildiride, Telsim desteği ile düzenlenen yarışmaya başvurunun sadece internet üzerinden ve 27 Ocak 2023’e kadar yapılabileceği kaydedildi.
Her yıl 3 kategoride düzenlenen yarışmanın bu yıl 6 kategoride düzenleneceği kaydedilen bildiride, Serbest (Siyah&Beyaz), Serbest (Renkli) ve Doğa (Renkli- Siyah&Beyaz) kategorilerine bu yıl Benim Şehrim Lefkem (Renkli-Siyah&Beyaz), Kavramsal (Serbest) ve Mimari (Siyah&Beyaz): Ahmet Vural Behaeddin Eserleri kategorilerinin eklendiği kaydedildi.
 Devlet Fotoğraf Yarışması’nda 6 kategoride verilecek başarı ve mansiyon ödülünün yanı sıra, En Fazla Eseri Sergilenen Fotoğrafçı Ödülü, Kültür Dairesi Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülü verilecek.. Para olarak da başarı ödülleri için 5 bin, mansiyon ödülleri olarak 2 bin 500TL, özel ödüller olarak da bin 500 TL verilecek.
Devlet Fotoğraf Yarışması’nın sergisi, bu yıl ilk kez Lefkoşa’nın yanında Gazimağusa, Lefke ve Girne’de de açılacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.