banner913
banner932
banner1012

Çocuk dansçılar yazın keyfini çıkardı

banner1020

Sergen Özbay Dans Akademisi 5 ile 10 yaşları aralığındaki çocuk dansçıları için Eroza Tatil Köyü’nde bir yüzme kampı gerçekleştirdi

banner974
Çocuk dansçılar yazın keyfini çıkardı

banner971
 
 
Niyazi ERGÜLEN
Güzelyurt’ta hizmet veren Sergen Özbay Dans Akademisi 5 ile 10 yaşları aralığındaki çocuk dansçıları için yüzme kampı gerçekleştirdi.
Eğitmen ve çocuklardan oluşan toplam 25 kişinin katıldığı Eroza Tatil Köyü’ndeki etkinlikte çocuk dansçılar keyifli anlar yaşadılar.
Eğitmen Sergen Özbay eşliğinde gerçekleşen etkinlik hakkında konuşan Özbay amaçlarının yazın keyfini çocuklara yaşatmak olduğunu belirtti. Bunun için de bölgenin tek tatil köyü olan Eroza Tatil Köyü’nde bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Özbay, bugün dans, work shop, cimnastik ve yemek etkinliği ile çocuklara iyi bir havuz partisi yaşatacaklarını sözlerine ekledi.


 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.