banner913
banner932
banner1012

Bölge okullarından başkan Ali Karavezirler'e ziyaret

banner1020

banner974
Bölge okullarından başkan Ali Karavezirler'e ziyaret

banner971
Değirmenlik Belediyesi sınırları içinde bulunan Değirmenlik Lisesi, Değirmenlik İlkokulu, Minareliköy İlkokulu, Cihangir-Düzova İlkokulu, Meriç-Balıkesir İlkokulu ve Gaziköy Anaokulu Müdürleri ve beraberindeki heyetle bugün (28.12.2021) Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’i ziyaret etti.
Okulların, öğretmenlerin ve eğitimin önemini her defasında vurgulayan Ali Karavezirler, “Belediye olarak, gelecek nesillerin en iyi şekilde yetiştirilebilmesi için eğitime, öğrencilere ve okullara her konuda destek oluyoruz ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Yeni yılda sağlıklı bir eğitim dönemi geçirilmesini dileyen Karavezirler, "Bugünün çocukları ve gençleri, beldemizin geleceğidir" vizyonumuzla çalıştıklarını, yarınlarda da birlikte çalışılacak tüm okul müdürlerine, öğretmenlere ve okul aile birliklerine çok teşekkür etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.