banner913
banner932
banner1012

Belça Mağazası kadın çalışanlarını unutmadı

banner1020

banner974
Belça Mağazası kadın çalışanlarını unutmadı

banner971
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ülkemizin köklü marketlerinden olan Belça Mağazası bu özel günde kadın çalışanlarını unutmayarak onlara çiçek takdimi yaptı.
Belça Mağazası merkez sorumlusu ise yaptığı konuşmada “Her sabah gazetelere korkuyla bakmanın, her akşam haberleri korkuyla izlemenin, sürekli kalp çarpıntısının olmadığı bir dünya istiyorum. Bu kalp çarpıntısı, bu üzüntü, bu telaş, ‘acaba bugün kaç kadın öldürüldü’ duygusundan kaynaklanıyor. Kadınların eğitimlerini aldıkları, meslek sahibi oldukları, sevdikleri ve sevildikleri, mutlu olabildikleri bir toplum düzeni içinde yaşamalarını diliyorum. Tüm emekçi kadınların ve tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.