banner913
banner932
banner1012

Atelier Arkın Resim Atölyeleri üyeleri yeteneklerini sergiliyor

banner1020

banner974
Atelier Arkın Resim Atölyeleri üyeleri yeteneklerini sergiliyor

banner971
Ferah Barışsev
Lefkoşa bir güzel sergiye evsahipligi yapıyor. Elçizimleri ve karakalem çizimleri ile gözlere ruha hitab eden eserler Atelier Arkın Resim Atölyeleri üyeleri resimlerini Lefkoşa İsmet Vehit Güney Sergi Salonunda sergilediler.

Katılım yapan 21 kursiyerin herbirinin kendine özgü bir yaklaşım geliştirebilmis olması önemli bir detaydı. Açılışı yapan Kültür Dairesi Müdiresi Şirin Zaferyildızı, konuklarla beraber eserleri dikkatle inceledi ve bu başarılı serginin mutlaka görülmesi gerektiğini vurguladi.

Grup içinde bu yıl Arucad üniversitesini dereceyle kazanan genç yeteneklerin portfolyo çalışmaları da ayrıca dikkatleri çekti. Sanat Eğitmeni, Ressam Nermin Tülay Okan'ın ve kursiyerlerinin bu başarılı  sergisi 25 Haziran 2022 tarihine kadar açık kalacak.
(Fotoğraflar -Ferah Barışsev)
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.