banner913
banner932
banner1012

Armar Group çalışanlarına Covid 19 testlerini yaptırdı

banner1020

banner974
Armar Group çalışanlarına Covid 19 testlerini yaptırdı

banner971

Ülkede yarın itibariyle çalışmaya başlayacak olan kamu dışındaki özel sektör gruplarından bazı firmalar personellerinin koronavirüs testlerini yaptırmaya başladı.

Beyaz eşya ve elektronik eşya sektöründe ülkemizin en geniş çalışma ağına sahip şirketlerinden olan Armar Group bugün personeline covid-19 testlerini Mağusa Devlet Hastanesi’ndde yaptırdı.

Konuyla ilgili sosyal paylaşım hesabından açıklama yapan Armar Direktörü  Murat Arar şunları paylaştı:

03.05.2020 tarihi itibarı ile personellerimizi COVİD 19 hızlı test yaptırdık. Magusa Devlet Hastanesi Başhekimi Sn. Mustafa Kalfaoğlu’ na ve Sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz. Bizler bu testi yapma sebebimiz. 1. Halka olan sorumluluğumuz. 2. Personelimize olan sorumluluğumuz. 3. Tabi ki Müşterilerimize olan sorumluluğumuz. Sonucu bekliyoruz. Biz ARMAR GROUP olarak görevimizi yaptık. Biz Hazırız.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.