banner913
banner932
banner1012

Alayköy Belediyesi sosyal aktivite merkezi ABEL-SAM açıldı

banner1020

banner974
Alayköy Belediyesi sosyal aktivite merkezi ABEL-SAM açıldı

banner971
Alayköy Belediyesi’nin bütçesinin yüzde 80’nini kendi öz kaynaklarından karşıladığı sosyal aktivite merkezi ABEL-SAM dün akşam açıldı.
Belediyeden verilen bilgiye göre, açılışa Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe ve birçok milletvekili ile çok sayıda davetli katıldı. 
Sosyal aktivite merkezinin tamamlanan ilk etabında, belde halkının kullanımına sunulan tam donanımlı bir spor salonu ve 260 koltuk kapasiteli profesyonel tiyatro salonu bulunuyor.
Projenin ikinci etabında ise farklı sportif ve sanatsal kullanımlara açık birçok sosyal aktivite salonları yer alacak.


Manisoy

Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy açılışta yaptığı konuşmada, ekibine ve tüm belde halkına teşekkür ederken, Alayköy Belediyesi'ni devraldığında yıllarca borç ödemiş olmasına rağmen şu an açılışı gerçekleştirilen ve toplam maliyeti 11 milyon Türk Lirası olan Alayköy Belediyesi Sosyal Aktivite Merkezi’nin yüzde 80 belediye öz kaynaklarından karşılandığını da belirtti.
Açılışta Alayköy Folklor Derneği, A Kare Dans Okulu ve Alayköy Kültür Sanat Derneği gösterileriyle geceye renk kattı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.