banner913
banner932
banner1012

Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Büyükdede KKTC'ye geliyor

banner1020

banner974
Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Büyükdede KKTC'ye geliyor

banner971

Türkiye Cumhuriyeti (TC) Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve ekibi, üç günlük çalışma ziyareti için yarın KKTC’ye geliyor.

Başbakan Yardımcılığı Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, ziyaret kapsamında teknik heyetler arasında toplantı yapılacak, sanayi bölgeleri gezilerek sorunlar tespit edilecek.

Ayrıca, Güvercinlik bölgesinde üretime ve ihracata yönelik özellikli sanayi bölgesinin yerinde gezilip görülmesi maliyet ve iş takviminin çıkarılması çalışmaları yapılacak, çalışması devam eden yeni organize sanayi bölgeleri yasa tasarısı hakkında görüş alışverişi ve bilgi paylaşımında bulunulacak.0

Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı yarın saat 12.40’ta,Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve heyetiyle makamında görüşecek. Görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.