banner913
banner932
banner1012

Türk Bankası, her türlü bankacılık hizmetini tüketicinin ayağına götürüyor

banner1020

Müşteri odaklı ve dijital hizmet anlayışına önem vermeyi sürdüren Türk Bankası “Mobil Hizmet Noktası” ile her türlü bankacılık hizmetini tüketicinin ayağına götürüyor

banner974
Türk Bankası, her türlü bankacılık hizmetini tüketicinin ayağına götürüyor

banner971
Türk Bankası, pandemi nedeni ile yaşanan olağandışı koşulları değerlendirip, bankacılık hizmetlerine gereksinim duyulan bölgeleri de dikkate alarak “Mobil Hizmet Noktasını” uygulamaya geçirdi. Mobil Hizmet Noktası, dijital bankacılığın en yeni ürünleri ile donatılarak müşterilerine daha yakın hizmet verirken tüketicinin dijital kanalları kullanımını yerinde sağlayacak. Bankacılık ve yatırım ürünlerinin yanında sigorta ürünlerinin de tanıtımı ve satışı gerçekleştirilecek.
Sektörde bir ilke imza atılarak ülkenin ihtiyaç duyulan her yerine düzenli olarak oluşturulan rotalarda hizmet götürmesi planlanan Mobil Hizmet Noktası Yeni Nesil ATM cihazı ile para çekme,para yatırma işlemlerinin yanında, görüntülü müşteri hizmetleri ‘Video Banking’, Fatura Ödeme, Açık Yatırım, Türk Sigorta, Anadolu Sigorta ve Anadolu Hayat Emeklilik ürün ve hizmetleri ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak. Tanıtımın yapıldığı ilk gün Mobil Hizmet Noktası müşteriler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
‘Toplumsal sosyal sorumluluk alanında kurumsal odaklı katkıları ile bilinen Türk Bankası 120. hizmet yılı ve sonrasında da dijitalleşme vizyonuna paralel olarak  hayatı kolaylaştıran, teknoloji odaklı yeni ürün ve hizmetleri müşteriler ile paylaşmayı sürdürecek. Lha
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.