banner913
banner932
banner1012

LTB 8 iş yerini kapattı, 9 işyerine para cezası kesti

banner1020

LTB’den yapılan açıklamaya göre, denetimler sonucunda 9 iş yerine kurallara uymaması nedeniyle 3 bin 820’şer TL idari para cezası kesilirken, Covid-19’a karşı alınması gereken tedbirlere uymayan 8 iş yeri de kapatıldı

banner974
LTB 8 iş yerini kapattı, 9 işyerine para cezası kesti

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB), pandemi önlemleri çerçevesinde rutin olan denetimlerini arttırarak devam ettirdiği, bu çerçevede, 8 – 12 Şubat arasında 133 iş yerinin denetlendiği kaydedildi. Covid-19’a karşı alınması gereken tedbirlere uymayan 8 iş yeri de kapatıldı, 9 işyerine para cezası kesildi. 
LTB’den yapılan açıklamaya göre, denetimler sonucunda 9 iş yerine kurallara uymaması nedeniyle 3 bin 820’şer TL idari para cezası kesildi. LTB Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi ekipleri ile LTB Zabıta Şubesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Covid-19’a karşı alınması gereken tedbirlere uymayan 8 iş yeri de kapatıldı. 
Denetimlerde maske ve mesafe kuralına uymayan 1 işletmeye 3 bin 820 TL idari para cezası verilirken, 5 kişiye de maske mesafe kuralını ihlal ettiklerinden dolayı 382’şer TL para cezası kesildi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.