banner913
banner932
banner1012

Kar-İş, Maliye Bakanlığı'ndan avans talep etti

banner1020

banner974
Kar-İş, Maliye Bakanlığı'ndan avans talep etti

banner971
Maliye Bakanı Alişan Şan, Fuat Topaloğlu başkanlığında Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) heyetini kabul ederek, toplu ulaşım sektöründeki sorunları ele aldı.
Bakanlık basın bürosundan verilen bilgiye göre, Şan, sektörlerin sorun ve taleplerini bire bir dinlemeye, eldeki imkânlar dâhilinde sorunların çözümü noktasında paydaşlarla birlikte çalışmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
Kar-İş’in toplu taşımacılık anlamında ülkede geniş bir ağa sahip kamu hizmeti veren en eski ve en köklü bir dernek olduğuna değinen Maliye Bakanı Şan, verilen hizmetin takdire şayan olduğunu dile getirdi.
Topaloğlu
Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Fuat Topaloğlu ise, Maliye Bakanı Alişan Şan’a yeni görevde başarılar dileyerek, “Özel sektörün içerisinden geldiğiniz için daha iyi daha hızlı daha sonuç odaklı çalışacağınıza inanıyoruz” dedi.
Kar-İş’in, hem öğrenci, hem yolcu, hem de turizm taşımacılığı ile kamu hizmeti veren köklü bir dernek olduğunu belirten Topaloğlu, bir takım sıkıntılarının bulunduğunu, bu sıkıntıların pandemi döneminde mağduriyetlerini artırdığını ve artık aşılmasını istediklerini belirtti.
Okullar açılmadan araçların bakım ve onarımlarının yapılması gerektiğine dikkat çeken Topaloğlu,  bunun için 45 günlük avans talebinde bulundu.
Topaloğlu, bunun yanı sıra, taşımalı eğitimden doğan hak edişlerin bir ay zarfında ödenmesi, yeni ücret tarifelerinin düzenlemesi ve son olarak üniversitelerin taşımacılığının önlenmesi gerektiğini söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.