banner913
banner932
banner1012

İşsizlik ödeneği alan sigortalıların imza atması 15 Nisan'a kadar ertelendi

banner1020

banner974
İşsizlik ödeneği alan sigortalıların imza atması 15 Nisan'a kadar ertelendi

banner971

Sosyal Sigortalar Dairesi, işsizlik ödeneği alan sigortalıların haftada bir imza atma uygulamasına 15 Nisan’a kadar ara verildiğine ilişkin duyuru yayınladı.

Duyuruda, “Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından pandemi olarak kabul edilen Corona Virüsü (Covid-19) nedeniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından alınan önlemler kapsamında, Sosyal Sigortalar Dairesinden işsizlik ödeneği almakta olan sigortalıların ödeneklerinin devam edebilmesi için, haftada en az bir defa Dairemize gelerek imza atma uygulamasına 15 Nisan 2020 tarihine kadar son verilmiştir.” Denildi.

Bu durumdaki sigortalıların işsizlik menfaatlerinin, imzaları olmaksızın banka hesapları üzerinden ödenmeye devam edeceği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.