banner913
banner932
banner1012

"Hükümetin önceliği 1500 TL'lerin ödenmesi"

banner1020

Hükümetin önceliğinin, çalışamayan sektörlerdeki kişilere ödenmesi gereken 1500 TL olduğuna dikkat çeken Maliye Bakanı Oğuz, buna müteakip mart ayı içerisinde 1, nisan ayında 2, mayıs ayında da 2 ek mesai ödemesinin yapılacağını vurguladı

banner974
"Hükümetin önceliği 1500 TL'lerin ödenmesi"

banner971
Maliye Bakanı Dursun Oğuz, kamuda örgütlü Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Metin Atan, Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Başkanı Ahmet Serdaroğlu ve Gümrük Çalışanları Sendikası (GÜÇ – SEN) Başkanı Abdullah Özdoğan ile bu sabah bakanlıkta bir araya geldi. 
Maliye Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Bakan Dursun Oğuz, sendikalarla yapılan görüşmede varılan uzlaşı ve görüş birliğini açıkladı. 
Hükümetin önceliğinin, çalışamayan sektörlerdeki kişilere ödenmesi gereken 1500 TL olduğuna dikkat çeken Maliye Bakanı Oğuz, buna müteakip mart ayı içerisinde 1, nisan ayında 2, mayıs ayında da 2 ek mesai ödemesinin yapılacağını vurguladı. Oğuz bu konuda sendikalarla uzlaşı ve görüş birliğine varıldığını belirterek, taraflarla mayıs ayı içerisinde yeniden bir araya geleceklerini duyurdu. 
Maliye Bakanı Dursun Oğuz, özellikle Covid-19 ile mücadelenin yaşandığı bu zor şartlarda görev yapan tüm çalışanlara göstermiş oldukları anlayıştan ve fedakârlıktan dolayı teşekkür etti. 
Görüşmede Maliye Bakanlığı Müsteşarı Cengiz Çoli ile Maliye Bakanlığı Genel Koordinatörü Özdemir Kalkanlı da hazır bulundu.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.