banner913
banner932
banner1012

Gıda yardımına üç günde 10 bin başvuru

banner1020

Ülke insanı, bir poşet gıdaya muhtaç duruma düştü! Çalışma Bakanlığı’nın gıda yardımı desteğine üç günde 9200 kişi başvurdu

banner974
Gıda yardımına üç günde 10 bin başvuru

banner971
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Pandemi döneminde ihtiyaçlı duruma düşenlerin taleplerini karşılamak amacıyla gıda desteği sağlayacağını açıklamıştı. Bakanlığın internet sitesine binlerce kişinin gıda desteği için başvurduğu ortaya çıktı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman, üç günde siteye gıda yardımı için 9200 başvuru olduğunu açıkladı.
Çağman “Üç günde siteye gıda yardımı için 9200 başvuru oldu, bunların 7 bin civarının maaşlı olduğunu tespit ettik. Muhtarlar ile süreci hızlandırıp gıda paketlerini göndermeyi başlatacağız. 10 bin paketimiz var, Paketlenmiş hazır olan 2 bin tane var” dedi.
Pandemi dolayısı ile ekonomik sıkıntı yaşayan ihtiyaç sahipleri, basvuru.csgb.gov.ct.tr adresine başvuruda bulunarak gıda yardımından faydalanabilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.