banner913
banner932
banner1012

Geleceğin yöneticileri yetişiyor

banner1020

banner974
Geleceğin yöneticileri yetişiyor

banner971

KKTC’nin hızlı ve sağlıklı büyüyen bankası  Near East Bank, İnsan Kaynaklarının mesleki ve bireysel gelişimi yönünde önemli bir adım attı.

Sürdürebilir başarısını sağlayan unsurlar arasında ‘ insana verdiği değer ’ in önemli yeri bulunan Near East Bank, bu anlayış doğrultusunda personelinden oluşan “gelişim gurubu” nu  hem kişisel hem de kariyer gelişmelerini desteklemek ve sektörün en nitelikli insan kaynağını geliştirmek amacıyla bir yıllık  eğitim programına aldı.

Üst düzey yöneticileri, birim müdürleri ve şube müdürlerinin de mentor olarak görev yapacakları eğitimde, Near East Bank “geleceğin yöneticileri” eğitilerek sektörde fark yaratacak. Eğitimlerde “gelişim grubu” bankacılık, kişisel gelişim ve liderlik alanlarında eğitilecek.

Near East Bank, finans sektörüne nitelikli insan kaynağı yetiştirmenin yanı sıra kişisel yetkinlikleri de artırmayı hedefliyor. 

Near East Bank olarak dijitalleşme yolunda sektördeki öncü rolü  İnsan Kaynakları süreçlerinde gerek aday deneyimi, gerekse çalışan deneyimi konusunda farklı dijital uygulamalarla sürdürmeye devam edeceklerini dile getiren Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Enver Haskasap, “ Personelimizin gelişim ihtiyaçlarını dijital çözümlerle desteklemeyi hedefliyoruz ” dedi.

Haskasap, bankacılık ve çeşitli finans sektörü pozisyonlarında, gelişen ekonomik ve ticari sistemler karşısında en iyi insan kaynağı yetiştirebilmenin ana hedefleri olduğunu dile getirerek, 2020 yılında da hız kesmeden hedef gerçekleştirme vizyonu yolunda olduklarına vurgu yaptı. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.