banner913
banner932
banner1012

Amcaoğlu: "İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türk iş insanları KKTC’de yatırım yapmaya sıcak bakıyor"

banner1020

banner974
Amcaoğlu: "İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türk iş insanları KKTC’de yatırım yapmaya sıcak bakıyor"

banner971
Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, İngiltere’de yaşayan bazı Kıbrıslı Türk iş insanlarının, KKTC’ye yatırım yapma konusuna sıcak baktıklarını kaydetti.
 Ekonomi ve Enerji Bakanlığından verilen bilgiye göre, Amcaoğlu, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız KKTC için çok değerlidir “dedi.
Amcaoğlu, KKTC’de  bulunan ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile de görüşen İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı iş insanlarıyla  geçtiğimiz gün Acapulco Otel’de   toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti.
Görüştükleri iş insanlarının KKTC’ye yatırım konusunda sıcak davranmış olmalarının kendilerini umutlandırdığını kaydeden Amcaoğlu, “Yurt dışında yaşam süren vatandaşlarımız bizim için çok değerlidir. Hükümetimiz onlara özel ilgi göstermekte kararlıdır. Önümüzdeki dönemde ilişkilerimiz daha iyi olacaktır, bundan eminiz ve çalışmalarımızı da bu yönde sürdüreceğiz” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.