banner913
banner932
banner1012

Akfinans Bank elektronik bankacılık yatırımlarını sürdürüyor

banner1020

Yaşanmakta olan pandemi ile mücadele sürecini de değerlendiren Akfinans Bank, tüketicilere beklemeden açık havada daha hızlı ve kolay hizmet sunabilmek amacıyla ülke genelindeki tüm ATM cihazlarını yenilemeye başladı

banner974
Akfinans Bank elektronik bankacılık yatırımlarını sürdürüyor

banner971
Yenilikçi, çağdaş bankacılık anlayışı ile hizmetlerini ülke genelinde etkin şekilde sürdüren Akfinans Bank elektronik bankacılık alanına yeni yatırım başlattı.
Yaşanmakta olan pandemi ile mücadele sürecini de değerlendiren Akfinans Bank, tüketicilere beklemeden açık havada daha hızlı ve kolay hizmet sunabilmek amacıyla ülke genelindeki tüm ATM cihazlarını yenilemeye başladı. Bir banka şubesi gibi hizmet verebilecek tüm yeni nesil enstrümanlara sahip yeni ATM’lerden  klasik para çekme yanında, hesaba nakit yatırım yapma, nakit avans, taksitli nakit avans alınabilecek. Yeni ATM’lerde müşteri isterse bir hesabından borçlu hesabına ödeme yapabilecek veya nakit olarak kredi borcunu ödeyebilecek, kendi hesaplarındaki bakiyelerini, ekstrelerini görebilecek, şifresini değiştirebilecek. CardPlus üyesi de olan Akfinans Bank’ın yeni ATM’lerinde CardPlus bünyesindeki yerli 6 banka arasında havale, virman, EFT ve benzeri işlemler de yapılabilecek.  Yeni nesil ATM’lerden sadece Akfinans Bank müşterileri değil CardPlus kredi kartı sahibi başka banka müşterileri de ayni işlemleri yapabilme olanağına sahip olurken ayni ATM den başka Mastercard ve Visa Card sahipleri de nakit çekebilecek.
İnternet Bankacılığında Tecrübe
İnternet Bankacılığında yılların deneyimine sahip  Akfinans Bank, müşterilerine herhangi bir banka şubesine gitmeden internet üzerinden erişim sağlayabilecekleri her türlü cihazla tüm bankalar arası aktarım, ödeme yapabilme olanağı veriyor.
Ayrıca, Otomatik Ödeme Talimatı ile Akfinans müşterileri elektrik, su, telefon, cep telefonu, belediye, emlak vergisi, sigorta taksidi, kablolu tv vb pek çok faturayı banka şubesine gitmeden otomatik olarak ödeyebiliyorlar.
Yaklaşık 11 aydır süregelen pandemi ile mücadele kurallarına titizlikle uymaya özel önem veren Akfinans Bank, elektronik bankacılık yatırımlarına devam edecek. Lha
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.