banner913
banner932
banner1012

Akaryakıt ve tüp gaz ucuzlayacak mı?

banner1020

Dövizde düşüş yaşandı, vatandaşlar akaryakıt ve tüp gaz fiyatlarına indirim gelip gelmeyeceğini sorgulamaya başladı. Bakan Atun, fiyatların düşüşe geçebilmesi için Dolar’ın ortalama seviyenin altına düşmesi gerektiğini vurguladı

banner974
Akaryakıt ve tüp gaz ucuzlayacak mı?

banner971

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, açıkladığı yeni ekonomik adımlar, Türk Lirası'nın önceki akşam saatlerinden bu yana hızla değer kazanmasını sağladı. Söz konusu gelişmenin KKTC’ye etkileri merak konusu haline geldi.
Vatandaşlar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla, uzun bir süre ‘kriz ve zamlarla’ anılan akaryakıt fiyatlarına indirim gelip gelmeyeceğini sorguluyor.
Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, döviz kurlarının yükselmesiyle birlikte piyasada zamlanan fiyatların yeniden düşüşe geçebilmesi için dolar kurunun ortalama seviyenin altına düşmesi gerektiğini vurguladı.
Atun, “Bizler de kuru yakından takip ediyoruz. Ortalamanın altına düştüğünde akaryakıt ve tüp gaz fiyatlarında indirme gideceğiz. Son 7 günün ortalamasına bakıyoruz, dövizin düşüşü ile birlikte zamların da geri alınmasını sağlayacağız” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.