banner913
banner932
banner1012

Robotik Kodlama eğitimleri devam ediyor

banner1020

Telsim, Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM) ile Cyprus Codes arasında geliştirilen, “Geleceğini Şekillendir” projesi kapsamında, dört farklı şehirde, 7-11 yaş grubu için Robotik Kodlama eğitimleri veriliyor

banner974
Robotik Kodlama eğitimleri devam ediyor

banner971
SOS Çocukköyü’nün çatısı altındaki Girne Gelişim Gençlik Merkezi ve Cyprus Codes ile Telsim sponsorluğunda sürdürülen “Geleceğini Şekillendir” projesi kapsamındaki Robotik Kodlama eğitimleri, Girne’den sonra Lefkoşa’da da başladı. 7-11 yaş grubu çocuklara yönelik kodlama eğitimiyle, çocukların eğlenceli aktiviteler eşliğinde, geleceğin en temel becerilerinden biri olan programlamayla tanışmaları sağlanıyor.
Geçtiğimiz hafta GİGEM binasında başlayan eğitimlere Lefkoşa’da devam ediliyor. Güzelyurt ve Mağusa’daki eğitimler için başvurular çevrimiçi olarak https://cypruscodes.com/robotik-kodlama-turu-kayit.html#kayit linkinden yapılabiliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.