banner913
banner932
banner1012

Hedef, Şubat’ta yüz yüze eğitim

banner1020

Eğitim Bakanı Amcaoğlu, üniversite öğrencilerinin adaya geri gelmesi adına yetkililerle görüşülerek Şubat ayında tüm şartları zorlayarak yüz yüze eğitime geçilmesini sağlayacaklarını söyledi

banner974
Hedef, Şubat’ta yüz yüze eğitim

banner971
 
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, BRT ekranlarında yayınlanan ‘Manşet+’ programına telefon bağlantısı ile katılarak, okullardaki tüm Koronavirüs önlemlerinin arttırılarak devam edeceğini belirtti.
37 bin üniversite öğrencisinin, yüz yüze eğitime geçmesi adına yetkililerle görüşülerek Şubat ayında tüm şartları zorlayarak yüz yüze eğitime geçmesini sağlayacaklarının altını çizen Amcaoğlu, “Hem kaliteyi arttırıp, hem de devamını sağlamak zorundayız” dedi.
Ülke genelinde artan yerel Koronavirüs vakaları ile birlikte dün Bilim Üst Kurulu tarafından yeni önlemler alınmıştı. Amcaoğlu, eğitimin aksamaması için hassasiyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek “Eğitim çok önemli sağlık çok önemli… Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.
Okulların kapatılmayacağına işaret eden Eğitim Bakanı Amcaoğlu, “Ne ile boğuştuğumuzu ne ile savaştığımızı biliyoruz. Eğitimin önünü tıkamadan devamını sağlamak zorundayız” ifadelerini kullandı.
“Bir şeyi yasaklayarak, bir şeyi kapatarak o sorunu aşamazsınız” diyen Amcaoğlu, üzerine gidilerek denetimlerin arttırılması gerektiğine belirtti.
Yarıyıl tatilinin erkene çekilmesiyle ilgili ortaya atılan iddialara da cevap veren Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Amcaoğlu, programda herhangi bir değişiklik olmadığını, Bilim Kurulu ile istişare içerisinde olduklarını vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.