banner913
banner932
banner1012

Etüd merkezlerinden velilere:

banner1020

Çocuğunuzu okula gönderirseniz, etüd merkezine kabul etmeyiz

banner974
Etüd merkezlerinden velilere:

banner971
Etüd merkezi olarak hizmet veren okullar, velileri arayarak devlet okullarında sağlık önlemlerinin alınmadığını iddia edip, velilerin çocuklarını okullara göndermeleri halinde etüd merkezine kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundular
Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun ilköğretim okullarında seyreltilmiş dönüşümlü eğitim kapsamında haftada 3 gün eğitim olacağını açıklamasının ardından veliler çocuklarını etüd merkezi olarak da eğitim veren okullara gönderme kararı aldılar. Kıbrıs Postası’na ulaşan veliler, bazı okulların kendilerini arayarak ilköğretim okullarında gerekli sağlık ve hijyen kurallarının oluşturulmadığını, bakanlık tarafından yeterli bilgilendirme yapılmadığını iddia etti.

ETÜD MERKEZİNE KABUL ETMEYECEĞİZ TEHDİDİ
Etüd merkezleri, velileri çocuklarını pazartesi ilköğretim okullarına göndermemeleri yönünde telkinde bulunurken, göndermeleri halinde etüd merkezlerine kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundular.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.