banner913
banner932
banner1012

Çocuklar için her şey düşünüldü

banner1020

Dışişleri Bakanı Özersay, Girne'ye Mustafa Çağatay İlkokulu’nu inşa ederek ülkenin en modern ve en donanımlı okulunu kazandıran Cysings Construction Ltd Direktörleri Derviş Tandoğan ve Emrah Çakır'ı kutladı

banner974
Çocuklar için her şey düşünüldü

banner971
 
Mustafa Çağatay İlkokulu’nu gezerek incelemelerde bulunan Özersay, okulun idareci ve öğretmenleriyle de görüştü. 

Bölgede büyük bir ihtiyacın giderildiğini ifade eden Özersay, böylesine modern ve çağdaş bir binanın kazandırılmış olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti.
İş dünyasının başarılı isimleri Derviş Tandoğan ve Emrah Çakır direktörlüğündeki Cysings Const Ltd ekibi tarafından inşa edilen okul binası, çağdaş mimarisiyle ülkenin en modern ve en donanımlı okulu olma özelliğini taşıyor.
Çağatay İlkokulu, konforu, güvenliği, teknolojik donanımı ve altyapısıyla da özel okul standartlarının üzerinde tasarlandı.

Çocuklar için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülüp hayata geçirildiği proje, modern çehresiyle de dikkat çekiyor.


12 derslik, yemekhane, çok amaçlı salon, gelişim atölyesi, tören alanı, basketbol sahası, otopark ve oyun gruplarının yer aldığı anaokul binası, yaklaşık 350 öğrenciye eğitim yuvası olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.