banner913
banner932
banner1012

Amcaoğlu'ndan okullar için uyarı

banner1020

Milli Eğitim ve Kültür Baklanı Amcaoğlu yaptığı açıklamada, okulların yarın idari tatil olduğu  yönündeki iddialarına asılsız olduğunu vurguladı

banner974
Amcaoğlu'ndan okullar için uyarı

banner971

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, yarın için okulların tatil edilmediğini, idari tatilin söz konusu olmadığını, tüm okulların eğitime devam edeceğini açıkladı.

Milli Eğitim ve Kültür Baklanı Amcaoğlu yaptığı açıklamada, okulların yarın idari tatil olduğu  yönündeki iddialarına asılsız olduğunu vurguladı.

Bakan Amcaoğlu açıklamasında ,“Yarın kesinlikle tatil ilan edilmemiştir, idari tatil diye bir karar söz konusu değildir. Tüm okullar eğitime devam edecektir ve öğretmenler de görevlerinin başında olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Amcaoğlu, Bulaşıcı Hastalıkları Üst Komitesi’nin kararı uyarınca, okulların, 4 Ocak 2021 Pazartesi gününden, 15 Ocak 2021 Cuma gününe kadar tatilde olacağını belirtti.

Amcaoğlu, tüm öğrenci, öğretmen ve eğitim camiası çalışanları ile halkın yeni yılını kutlayarak  koronavirüs tedbirlerine büyük önem verilmesini istedi. 

Bakan Amcaoğlu; “2021 yılında eğitimi kesintisiz bir şekilde yapmak en birincil hedefimiz olacaktır. Çocuklarımız her şeyimizdir, geleceğimizdir. Unutmayalım, onları tüm tehlike ve risklere karşı korumak, velilerin ve devletin ortak görevidir. Bu ortak görevi birlikte başaracağız.” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.