banner913
banner932
banner1012

Vegan anneye, ömür boyu hapis cezası

banner1020

ABD'nin Florida eyaletinde küçük yaştaki oğlunun yetersiz beslenmeden kaynaklı ölümü nedeniyle "cinayetten" hüküm giyen 39 yaşındaki vegan Sheila O'Leary, çıkarıldığı mahkemece ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

banner974
Vegan anneye, ömür boyu hapis cezası

banner971

Sıkı bir vegan diyet uygulayan Sheila O’Leary, birinci derecede cinayet, ağırlaştırılmış çocuk istismarı, ağırlaştırılmış adam öldürme, çocuk istismarı ve iki kez çocuk ihmali ile suçlanmış ve hapse atılmıştı.

EŞİ DE AYNI CEZAYI ALABİLİR

Florida’daki Lee Bölge Mahkemesi’nde görülen davada annenin cezası daha önce dört kez ertelenmişti. Ancak bu kez mahkeme O’Leary’e ömür boyu hapis cezası verdi. Eşi Ryan Patrick O’Leary’nin de hapiste tutulduğu belirtilirken onun da ömür boyu hapis cezasına çarptırılması gündemde.

Vegan mom gets life for murdering 18-month son who weighed 17lb when he died from strict diet | Daily Mail Online

Olayı soruşturan müfettişler, ailenin sadece çiğ meyve ve sebze yediğini, ancak çiftin yürümeye başlayan çocuğun anne sütüyle beslendiğini söyledi

‘SADECE 7 AYLIK BEBEK KADAR GELİŞEBİLMİŞTİ’

Polis raporuna göre, hayatını kaybeden 18 aylık erkek çocuk 17 kiloydu ve Eylül 2019’da hayatını kaybettiğinde sadece yedi aylık bir bebek büyüklüğündeydi.

Müfettişler, çiftin yetersiz beslenen 3 ve 5 yaşlarında iki çocuğu daha olduğunu söyledi.

Mahkeme kayıtlarına göre Virginia’da daha önce yaşanan benzer bir yetersiz beslenme vakasında bir başka çocuk biyolojik babasına teslim edilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.