banner913
banner932
banner1012

Rus uçağı radardan kayboldu

banner1020

Rusya'ya ait Antonov AN-26 tipi uçağın Khabarovsk yakınlarında radardan kaybolduğu açıklandı. Uçakta 6 kişinin olduğu belirtildi. Rus haber ajansları uçağın düştüğünü duyurdu.

banner974
Rus uçağı radardan kayboldu

banner971
 

Rus haber ajansları, Antonov An-26 tipi bir uçağın Khabarovsk’taki havalimanına 38 kilometre uzakta radardan kaybolduğunu duyurdu.

Teknik inceleme ve denemelerin yapıldığı uçakta 6 kişinin bulunduğu belirtildi.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, uçağın Rusya’nın doğusunda kaybolduğunu TASS haber ajansına doğruladı. Yapılan açıklamada, “Moskova saatiyle 11:45’te uçağın kaybolduğuyla ilgili bilgi geldi. İlk verilere göre uçakta 6 kişi bulunuyordu” denildi.

Yetkililer arama-kurtarma çalışmalarının havanın kararması ve olumsuz hava şartları dolayısıyla zor yapıldığını açıkladı.

Öte yandan TASS haber ajansı Rus havalimanlarına teknik destek veren bir şirkete ait olan uçağın Khabarovsk yakınlarında düştüğünü duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.