banner913
banner932
banner1012

Rektumundan çelik bardak çıktı

banner1020

Hindistan'da yaşanan olayda; arkadaşları, sarhoş bir durumda olan 45 yaşındaki adamın arka tarafına çelik kupayı soktu ve onu bir hastanedeki doktorlardan yardım almaya zorladı. Çekilen röntgenden sonra, doktorlar çelik bardağı bağırsakta sıkışmış halde buldu

banner974
Rektumundan çelik bardak çıktı

banner971
Arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan bir adam, alkolün dozunu kaçırınca kendini acil servise zor attı. Hastanelik olan 45 yaşındaki adam, yaşananların bir şaka yüzünden olduğunu söyledi.
Hindistan'ın Balipadar kentinde yaşanan olayda; arkadaşları, sarhoş bir durumda olan 45 yaşındaki adamın arka tarafına çelik kupayı soktu ve onu yerel bir hastanedeki doktorlardan yardım almaya zorladı. Çekilen röntgenden sonra, doktorlar çelik bardağı bağırsakta sıkışmış halde buldu.
REKTUMDAN ÇIKARMAYA ÇALIŞTILAR
Doktorlar bardağı rektumdan almaya çalıştı ancak girişimleri başarısız oldu. 45 yaşındaki adamı operasyona aldılar. Operasyonda çelik bardağı çıkardır. Durumu stabil olan adam sonrasında sağlığına kavuştu.
TUVALET FIRÇASI, TUZLUK, SOĞAN...
Uzmanlar, son yıllarda mahrem bölgelerine çeşitli cisimlerin soktukları için operasyon geçirmek zorunda kalanların sayılarının bir hayli artığını belirtti. Bu inanılmaz artışın nedenini bulmak için çalışma başlatıldı.
Kimse bu kadarını beklemiyordu: Sayı ikiye katlandı! Porno...
Resmi olarak "rektal yabancı cisimler" olarak bilinen bu durumda kalanlardan çıkarılan nesneler arasında tuvalet fırçası, elektrikli süpürge aparatı, tuzluk ve soğan vardı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.