banner913
banner932
banner1012

Putin’den çılgın proje

banner1020

Ukrayna ile savaş içerisinde olan Rusya'nın Devlet Başkanı Vladimir Putin yeni bir çılgın projeyi hayata geçirmeye karar verdi

banner974
Putin’den çılgın proje

banner971

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Sovyetler Birliği döneminden kalma bir ödül programını yeniden uygulamaya hazırlanıyor…

Putin, Sovyetler döneminde Joseph Stalin’in uyguladığı 10 ya da daha fazla çocuk yapan kadınlara verilen “Kahraman Anne” ödülünü tekrar vermeye karar verdi. Stalin, 1944’te nüfusu artırmak için bu yasayı gündeme getirmiş ve 400 bin kadına ödül vermişti.

Rusya Devlet Başkanı Putin’in imzaladığı karar doğrultusunda kadınlara tek bir sefer verilmek üzere 1 milyon ruble (yaklaşık 293 bin TL) ödül dağıtılacağı kaydedildi. Fakat ödülü almak için 10’uncu çocuğun bir yaşına ulaşması ve diğer 9 çocuğun da hayatta olması isteniyor. Ödül kazanmaya hak kazanan kadınlara ayrıca altın madalya verileceği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.