banner913
banner932
banner1012

New Yorkta çöken binada 2 ceset bulundu

banner1020

New Yorkta itfaiyecilerin, üç gün önce çöken binada yaptıkları aramada 2 kişinin cesedine ulaştıkları bildirildi. Cesetlerden birinin patlama sırasında Japon restoranında bulunan 23 yaşındaki Nicholas Figueroaya, diğerinin ise restoranda...

banner974
New Yorkta çöken binada 2 ceset bulundu

banner971

New Yorkta itfaiyecilerin, üç gün önce çöken binada yaptıkları aramada 2 kişinin cesedine ulaştıkları bildirildi.

Cesetlerden birinin patlama sırasında Japon restoranında bulunan 23 yaşındaki Nicholas Figueroaya, diğerinin ise restoranda komilik yapan 27 yaşındaki Moises Ismael Locon Yaca ait olduğu ifade edildi.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz resmi makamlar tarafından teyit edilmedi.

İlgili HaberNew Yorkta patlama: Üçü ağır 14 yaralı

New Yorka elektrik ve doğalgaz sağlayan Con Edison firmasından yapılan açıklamada, firma yetkililerinin 7 ay önce binadaki gaz hattının tehlikeli bir durum arz ettiğini tespit ettikleri ve hattın, mal sahibi tarafından tüm sorunların giderilmesine kadar güvenlik nedeniyle 10 gün kapatıldığı kaydedildi.

Manhattanın East Village bölgesinde geçen Perşembe günü gaz kaçağının neden olduğu patlamanın ardından 19 kişi yaralanmış, 2 kişinin kaybolduğu açıklanmıştı.

New Yorkun yaklaşık 10 bin kilometre uzunluğundaki şehir içi doğalgaz şebekesinin 56 yıllık olduğu belirtiliyor.

AA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.