banner913
banner932
banner1012

Meksika polisi, hırsızı iç çamaşırını indirdikten sonra sopayla dövdü

banner1020

Meksika polislerinin, hırsızlık yaptığı iddia edilen şahsın iç çamaşırını indirip sopayla dövmesi sosyal medyada gündem oldu. Kameraya yansıyan görüntülere bazı kullanıcılardan tepki geldi

banner974
Meksika polisi, hırsızı iç çamaşırını indirdikten sonra sopayla dövdü

banner971


Meksika’da çekildiği iddia edilen bir video sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Söz konusu videoda, hırsızlık yaptığı için bir kişinin kalın bir sopayla dövüldüğü anlar yer aldı.
İÇ ÇAMAŞARINI İNDİRDİLER
Görüntülerde, bir polisin hırsız olduğu düşünülen kişiyi tuttuğu, diğer polisin ise şahsın iç çamaşarını indirdikten sonra sopayla vurduğu görüldü. 3. bir polisin ise videonun sonlarında acı içinde bağıran kişinin bacaklarını sabitlediği kamera tarafından kayıt altına alındı.
TEPKİ ÇEKTİ
Öte yandan yaşanan olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar tepkilerini yorumlarla dile getirirken, yaşanan şiddetin işkence niteliğinde olduğu belirtildi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.