banner913
banner932
banner1012

Londra Moda Haftası kan gölüne döndü

banner1020

İngiltere'nin başkenti Londra bugün şok bir protestoya sahne oldu. Extinction Rebellion adlı çevre örgütü, Londra Moda Haftası'nın düzenleneceği binanın çevresini 'kana buladı.'

banner974
Londra Moda Haftası kan gölüne döndü

banner971

  

İngiltere’de bugün kapılarını açmaya hazırlanan Londra Moda Haftası, sıra dışı bir eyleme sahne oldu. Organizasyon için son hazırlıklar tamamlanırken, defilelerin yapılacağı binanın önüne gelenler şok bir görüntüyle karşılaştı.

Extinction Rebellion adlı çevre örgütünün üyeleri kapının girişine kendilerini yapıştırırken, üstlerine ise sahte kan lekeleri bulunan beyaz kıyafetler giydi.

Protestoculardan bazıları kendilerini kapıya yapıştırdı.

Çevre örgütünün diğer üyeleri kapının önünde kendilerini yere bırakırken, zemini ise adeta ‘kana buladı.’

Öte yandan İngiliz polisinden yapılan açıklamaya göre, Heathrow Havalimanı’nda drone kullanarak gösteri yapmak isteyen aynı çevreci örgütün iki üyesi gözaltına alındı.

Extinction Rebellion örgütü, iklim değişikliği, biyolojik çeşitliliğin yok olması ile sosyal ve ekolojik çöküş riskine karşı protesto eylemleri düzenlemesiyle biliniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.