banner913
banner932
banner1012

Kuaförlere kuraklık talimatı: Saçları fazla yıkamayın

banner1020

İtalya, kuraklıkla mücadele için ilginç önlemleri hayata geçirmeye devam ediyor

banner974
Kuaförlere kuraklık talimatı: Saçları fazla yıkamayın

banner971
Kuraklıkla ve su kesintileriyle mücadele eden İtalya'nın bir bölgesinde kuaförlere müşterilerin saçlarını tek seferden fazla yıkamama talimatı verildi.
İtalya'nın kuzeyindeki Castenaso kasabasını yöneticileri, kuaförleri müşterilerin saçlarını iki defa şampuanla yıkarlarsa 500 euro ceza alacakları konusunda uyardı. Kasabanın Belediye Başkanı Carlo Gubellini, eylüle kadar geçerli olacak uyarının kuraklık önlemleri kapsamında verildiğini belirtti.
Yayınlanan kitapçığa göre vatandaşlara hızlı duş almaları ve diş fırçalarken ya da tıraş olurken musluğu kapatmaları da önerildi.
Yetkililer, ülke genelinde yağışların azalmasıyla yaşanan su kıtlığının ciddi boyutlarda olduğunu ifade ediyor. Bazı bölgelerde de azalan su rezervleri nedeniyle acil durum ilan edildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.