banner913
banner932
banner1012

Kraliçe, 70 gün sonra böyle görüntülendi

banner1020

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, izolasyonun 70’inci gününde ata binerken görüntülendi

banner974
Kraliçe, 70 gün sonra böyle görüntülendi

banner971

Salgın günlerinde Windsor Kalesi’ndeki konutunda karantinaya giren İngiltere Kraliçesi Elizabeth, izolasyonun 70’inci gününde ata binerken görüntülendi.

Corona virüs salgını nedeniyle Windsor Kalesi’nde kendini karantinaya alan Kraliçe Elizabeth, izolasyonun 70’inci gününde ilk kez görüntülendi.

94 yaşındaki Kraliçe, hafta sonu en sevdiği kraliyet rezidansının bahçesinde 14 yaşındaki midilli atı Balmoral Fern ile fotoğraflandı.

At sevgisiyle bilinen ve safkan yarış atı yetiştiricisi olan Kraliçe, Windsor Kalesi'nde izolasyon günlerine başladığından beri hiç ata binerken görülmemişti. Başına renkli bir tülbent taktığı görülen Kraliçe, güneşli hafta sonunun tadını çıkardı.

Sarayın baş seyisi Terry Pendry ile birlikte at sürme keyfi yaşayan Kraliçe’nin sosyal mesafeye önem vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Kraliçe, en son 19 Mart’ta Buckingham Sarayı’ndan Windsor Kalesi’ndeki evine giderken otomobilde görüntülenmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.