banner913
banner932
banner1012

Kardeşini yangından kurtaran 7 yaşındaki minik kahraman

banner1020

7 yaşında olan Eli Davidson evlerinde çıkan yangında henüz 22 aylık olan küçük kız kardeşini kurtarmak için pencereden tırmanarak içeri girdi.

banner974
Kardeşini yangından kurtaran 7 yaşındaki minik kahraman

banner971
Cesaret kesinlikle sonradan kazanılan değil, doğuştan gelen bir özellik. Yaşınız kaç olursa olsun, sevdikleriniz için hayatınızı riske atabilmeniz için hem fedakar hem de cesur olmanız gerekiyor. Henüz 7 yaşında olan Eli Davidson ise ne kadar cesur olduğunu kanıtladı. Küçük çocuk, evlerinde çıkan yangında henüz 22 aylık olan küçük kız kardeşini kurtarmak için pencereden tırmanarak içeri girdi. Minik kahramanın hikayesine gelin daha yakından bakalım.

Tennessee’de üç çocuğuyla birlikte yaşayan Nicole ve Chris Davidson çiftinin evinde yangın çıktı. Neyseki her ikisi de eski itfaiyeci olan çift, yangına kısa sürede müdahale etti

Ancak çift, alevlere yakın olan çocukları yakaladı. Nitekim oturma odasını saran alevler nedeniyle küçük kızlarının yatak odasına ulaşmakta güçlük çektiler

Nicole ve kocası Chris, odaları yangına en yakın olduğu için önce Eli ve iki yaşındaki kardeşi Elijah’ı almaya gittiler.

İki erkek çocuklarını dışarı çıkaran çift, küçük kızlarına ulaşmanın bir yolunu bulmaya çalıştılar

eli davidson

Ardından baba Chris Davidson, 7 yaşındaki oğlu Eli’ye destek verdi ve pencereden odaya girmesini sağladı

eli davidson

Oldukça cesur olan Eli, henüz 22 aylık olan kız kardeşini yangından kurtardı. Yaşadıklarını anlatan Eli Davidson;

“Babam önce camı kırdı. Ben yapamam dedim ama babam yanımda olduğunu söyledi. Korktum ama kız kardeşimin ölmesini istemedim” dedi.

Eli’nin kız kardeşini kurtardığı anı hatırlayan Chris, CNN’e şunları söyledi;

 

“Duman ve ateş o kadar yoğundu ki odaya ulaşmamın hiçbir yolu yoktu. Ona pencereden ulaşmak için dışarı çıktık ama odaya erişmemi sağlayacak hiçbir şey bulamadım. Eli’yi kaldırdım. Böylece içeri girip kardeşini beşiği ile tutabildi. Eli ile gurur duyuyoruz. Birçok yetişkinin yapamayacağı bir şey yaptı”

Yangında hiçbir aile üyesi zarar görmedi ancak ailenin evi ve eşyaları tamamen kül oldu. Chris “Sahip olduğumuz her şeyi kaybettik. Tüm hayatımız o evin içindeydi. Üç arabamız da yangında zarar gördü. Hiçbir şeyimiz kalmadı” dedi

Yangının neden çıktığı henüz belirlenemedi; ancak yetkililer yangının elektrik nedeniyle çıkmış olabileceğinden şüpheleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.