banner913
banner932
banner1012

Hırsızlar çalacak bir şey bulayınca makatına şişe sıkıştırdı

banner1020

Venezuela’nın Palo Negro kentinde ismini açıklamak istemeyen bir 79 yaşındaki bir adam, dehşeti yaşadı. Hastaneye başvuran yaşlı adam hırsızların kendisinden çalacak bir şey bulamayınca sinirlendiklerini ve makatına bira şişesi soktuklarını söyledi. Adamın makatında bulunan şişe cerrahi işlemle çıkartıldı

banner974
Hırsızlar çalacak bir şey bulayınca makatına şişe sıkıştırdı

banner971
 
Venezuela’nın Palo Negro kentinde yaşayan 79 yaşındaki bir adam hırsızların evine zorla girdiğini ve çalacak bir şey bulamayınca sinirlendiklerini söyledi. Yaşlı adama öfkelenen hırsızlar önce bağırmaya başladı ardından ise adamın makatına bir bira şişesi koydu. 79 yaşındaki adam şişe çıkartılmadan ve durum polise bildirilmeden önce hastahaneye başvurdu. Röntgen sonuçlarında adamın makatında şişe bulan doktorlar acil ameliyat için harekete geçti.
ÇOK DERİNE İNMİŞTİ
Doktorlar yaptıkları incelemelerin sonucunda şişenin rektum duvarından derine indiğini belirterek elle çıkartılamayacağını belirtti. Genel anestezi altında ameliyata alınan adamın makatından şişe başarılı bir şekilde çıkartıldı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.