banner913
banner932
banner1012

Hindistan'da havai fişek fabrikasında yangın.

banner1020

Hindistan'ın güneyindeki Tamil Nadu eyaletinde bir havai fişek fabrikasında meydan gelen patlamanın ardından çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 19'a yükseldi.

banner974
Hindistan'da havai fişek fabrikasında yangın.

banner971

Yetkililer, Tamil Nadu eyaletine bağlı Virudhunagar şehrinde bir havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktığını bildirdi.

Yangının ardından 8 kişinin daha cesedinin bulunmasıyla yaşamını yitirenlerin sayısının 19'a çıktığını kaydeden yetkililer, yaralanan en az 30 kişinin hastanelerde tedavi altına alındığını belirtti.

Başbakan Narendra Modi, olayın çok üzücü olduğunu ifade ederek, hayatını kaybedenlerin yakınlarına tazminat ödeneceğini belirtti.

Ülkede yasa dışı işletilen çok sayıda havai fişek fabrikası bulunuyor.

Geçen sene, bu eyaletin Cuddalore bölgesinde havai fişek fabrikasında çıkan yangında 7 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı.

Madhya Pradeş eyaletinde 2019'da, bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada ise 23 işçi yaşamını yitirmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.